Rodfrugt mos med bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rodfrugt mos med bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 900 g kartofler
  • 50 g knoldselleri
  • 100 g gulerødder
  • 10 g salt
  • 4 dl sødmælk
  • 100 g smør
  • 125 g Bacon i skiver

Fremgangsmåde

Skræl kartofler, selleri og gulerødder.

Kartofler skæres i skiver og koges møre i vand sammen med selleri og gulerødder uden salt.

Vandet hældes fra gryden og der tilsættes salt, sødmælk og piskes med en håndmixer eller i hånden. Tilsæt gerne lidt smør/olie til sidst.

Tulip Bacon tynde skiver lægges på bagepapir på en bradepande og steges i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter til bacon skiverne er sprøde.

Produkter