Millionbøfmed bacon
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Bacon i skiver
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåse flåede tomater
- 1 løg
- 1 porre
- 4 spsk. tomatpuré
- 1 terning oksebouillon
- Smør
- 1 spsk. karry
- Chilipulver (mængde efter smag)
- Salt
- Ris
Sådan tilbereder du retten
- Start med at koge risene efter anvisning på emballagen.
- Hak imens løget, skær porren i små halvmåner og skær baconen i stykker af en centimeter.
- Brun dernæst farsen i smørret, gerne i en støbejernsgryde. Når farsen har taget farve tilsættes karry og chilipulver efter smag. Sænk derefter temperaturen og lad det simre under låg.
- Tilsæt efterfølgende løg og porre og brun det lidt endnu under låg.
- Kom knuste tomater, bouillonterningen og tomatpuré i gryden og rør rundt. Lad det simre under låg, mens du steger baconen.
- Steg baconen til det har en flot farve og læg det derefter på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Kom herefter baconen i gryden og rør godt rundt. Smag til og tilsæt mere krydderi.
- Server retten med risen og en salat.