Millionbøfmed bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Millionbøfmed bacon

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Tulip Bacon i skiver
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 4 spsk. tomatpuré
  • 1 terning oksebouillon
  • Smør
  • 1 spsk. karry
  • Chilipulver (mængde efter smag)
  • Salt
  • Ris
Print opskrift

Har du lyst til en rigtig simreret? Så har du her opskriften på en lækker kødgryde med bacon, der bare smager super lækkert - Specielt i efterårs- og vinterperioden gør retten sig godt.  


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at koge risene efter anvisning på emballagen. 
  2. Hak imens løget, skær porren i små halvmåner og skær baconen i stykker af en centimeter. 
  3. Brun dernæst farsen i smørret, gerne i en støbejernsgryde. Når farsen har taget farve tilsættes karry og chilipulver efter smag. Sænk derefter temperaturen og lad det simre under låg. 
  4. Tilsæt efterfølgende løg og porre og brun det lidt endnu under låg. 
  5. Kom knuste tomater, bouillonterningen og tomatpuré i gryden og rør rundt. Lad det simre under låg, mens du steger baconen. 
  6. Steg baconen til det har en flot farve og læg det derefter på et stykke køkkenrulle til afdrypning. Kom herefter baconen i gryden og rør godt rundt. Smag til og tilsæt mere krydderi. 
  7. Server retten med risen og en salat.