Auberginermed bacon & hvidløgsmayonnaise

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Auberginermed bacon & hvidløgsmayonnaise

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

AUBERGINE
  • 8 skiver aubergine
  • Salt
  • Olivenolie
BACON
  • 300 g bacon i skiver
  • Olie
HVIDLØGSMAYONNAISE
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 fed hvidløg
SERVERING
  • Frisk dild
KØKKENREDSKABER
  • Køkkenrulle
Print opskrift

Snacks er også yndede i Rusland ved samvær og arrangementer. Bacon bruges til flere forskellige snacks kombineret med grøntsager og brød. Auberginer med bacon er gode til picnic.


Fremgangsmåde

AUBERGINER:
Skyl auberginerne og skær dem på langs i tynde skiver.
Drys skiverne med salt og lad dem trække i 20 minutter.

BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.

AUBERGINERULLERNE:
Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med køkkenrulle.
Steg dem på begge sider til de er bløde på en tør pande.

HVIDLØGSMAYONNAISE:
Pil og hak hvidløg.
Rør hakket hvidløg med mayonnaise.

SERVERING:
Smør de bløde skiver aubergine med hvidløgsmayonnaise.
Drys med hakket dild.
Læg baconskiverne ovenpå og rul aubergineskiverne sammen og sæt dem i køleskabet til de skal serveres.

Nyhed: Tulip Veggie Bacon

Læs mere om Tulip Veggie Bacon

Andre opskrifter med Tulip Bacon

Mexicanske tacos

med Pulled Pork

Mini clubsandwich med kylling, bacon og grønt

Lam med bacon og rosmarin

Produkter