Auberginermed bacon & hvidløgsmayonnaise
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
AUBERGINE- 8 skiver aubergine
- Salt
- Olivenolie
- 300 g bacon i skiver
- Olie
- 3 spsk. mayonnaise
- 1 fed hvidløg
- Frisk dild
- Køkkenrulle
Sådan tilbereder du retten
AUBERGINER:
Skyl auberginerne og skær dem på langs i tynde skiver.
Drys skiverne med salt og lad dem trække i 20 minutter.
BACON:
Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er gyldne.
Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle.
AUBERGINERULLERNE:
Skyl aubergineskiverne under vand og tør dem med køkkenrulle.
Steg dem på begge sider til de er bløde på en tør pande.
HVIDLØGSMAYONNAISE:
Pil og hak hvidløg.
Rør hakket hvidløg med mayonnaise.
SERVERING:
Smør de bløde skiver aubergine med hvidløgsmayonnaise.
Drys med hakket dild.
Læg baconskiverne ovenpå og rul aubergineskiverne sammen og sæt dem i køleskabet til de skal serveres.