Pålækker Salamihapser - banner
Mild Salami Hapser

Pålækker Salamihapser

Uden tilsatte e-numre

Pålækker Salamihapser er en lille, mild salami, der passer perfekt i madpakken.
Emballagen har et sjovt og legende design og smagen er god og mild.
Salamihapseren er lavet i den gode Pålækker kvalitet og er tilmed lavet uden e-numre og nitrit.

Knasende sprød nyhed

Tulip har lanceret en serie af knasende sprøde snacks - lige til at spise. De tre Tulip nyheder består blandt andet af en lækker bacon-nøddemix bestående af ægte sprødstegt Tulip bacon, chili nødder og peanuts – stegt i solsikkeolie og med et højt indhold af protein*. Den anden snack-nyhed er helt tyndskårne, lufttørrede, knasende sprøde salami chips krydret med chili – med et højt indhold af protein* og kød – hele 246 g grisekød til 100 g færdigt produkt. Den sidste nyhed er en premium flæskesvær lavet af tynde og sprødstegte svær – uden fedtkant, bagt i ovnen og vendt i olivenolie.

En lækker snack anledning

Snacksene passer ind i alle stunder, hvor der er lyst til noget sprødt og salt. Uanset om det er fredag aften med familien, fodboldaftenen med gutterne, hyggen foran TV’et med serierne, alene tiden på sofaen, og ikke mindst til alle festerne og gæsterne. Snacksene kræver ingen forberedelse og passer som supplement til alt fra velkomstdrinksene, chips-skålene, øllene, tapas bordet, før forretten, til fredagsbaren og i hjemmebaren med vinen og champagnen.  

Find mere snacks inspiration her på hjemmesiden, eller find dem på chips hylderne ude i dit supermarked eller nærbutik.

*Kød har et naturligt højt indhold af protein

Tulip Snacks

Fuldkorns pizzasnegle Tulip banner
Nyhed - Tulip Pizzasnegle med 30% fuldkorn

Tulip fuldkorns-snacks er klassiske brødsnacks bagt med 30% fuldkorn fyldt med gode råvarer som fine små pølser, oksekød og lækker tomatsauce.

Pølsehorn og Pizzasnegle er perfekte forkælelsessnacks til madpakken eller som eftermiddagssnack, til børnefødselsdagen eller når lækkersulten melder sig.

Fungerer både som praktisk køleelement i madkassen og kan spises optøet til frokost eller kan lunes og serveres som eftermiddagssnack.

Få stillet den lille eller lidt større lækkersult med fuldkorns-snacks.
Pølsehorn og Pizzasnegle er lige godt kolde som varme.
Rigtig god fornøjelse.

Fuldkorns-snacks fra Tulip

Tulip er Danmarks ældste brand. 
I mere end 100 år har vi været med ved spisebordet og inspireret mennesker verden over til at mødes omkring dagens måltider. 
Tulip - Enjoy Together.