Rugbrød club sandwichmed Pulled Turkey apple og bacon og pommes frites

Rugbrød club sandwichmed Pulled Turkey apple og bacon og pommes frites

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 800 g pommes frites
  • 125 g Bacon i skiver
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. karrypulver
  • 1 knsp. Salt
  • 0,25 hjertesalat
  • 2 avocado
  • 160 g fuldkornsrugbrød
  • 100 g tomatketchup

Fremgangsmåde

Pulled Turkey og pommes frites tilberedes efter anvisning på emballagerne.

Steg bacon på en pande.

Rør creme fraiche, mayonnaise, karry og salt sammen til dressingen.

Skyl salaten. Befri avocado for skal og sten og skær i skiver.

Fordel karrydressingen på rugbrødene og læg salatblade, avocado, strimler af pulled turkey og baconskiver på ”bundene”. Læg låg på og skær evt. i hapsere.

Serveres med pommes frites og ketchup.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.