Slowcooked - mørt og saftigt

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. 

Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt.

Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, dogs, wraps eller salater.

Tulips slow cooked produkter bliver alle sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse. Tulips Slow Cooked sortimentet omfatter blandt andet Pulled Pork, Pulled Turkey, Spareribs og Mørbrad.

Nyhed - Slow Cooked Mørbrad

Mange har mørbrad i deres faste repertoire, når de laver hjemmelavet mad. Nogle af de retter med mørbrad, som går igen og igen, er indbagt mørbrad, mørbrad viklet ind i bacon, mørbradbøffer, mørbrad skåret i tern eller skiver i wok-retter eller klassikeren mørbradgryde. Måske skyldes hemmeligheden bag den hyppige brug af mørbrad i de danske køkkener, at mørbraden, udover at være det møreste stykke kød på grisen, er alsidig og nemt at lave om til et utal af favoritretter, som falder i smag hos både store som små.  

Tulip Slow Cooked Mørbrad er det nye medlem i Slow Cooked familien. Ligesom Pulled Pork, Pulled Turkey og Spareribs, er du garanteret en saftig, færdigstegt og mør smagsoplevelse - samt en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller.

  

Mørbraden er afpudset og ligeledes langtidstilberedt ved hjælp af sousvide stegning, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende sky, som følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat sauce ved blot at tilsætte 1 dl fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Måske bliver du lige så vild med nyheden, som os, så Tulip Slow Cooked Mørbrad kommer til at indgå i dit faste repertoire af favoritretter til hverdag og weekend.   

Tulip Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

tj4hc_UEQCs

Tulip Slow Cooked Mørbrad med bacon og italiensk bønne- og tomatsalat

Mi0olNwgx-U

Tulip Slow Cooked produkterne

Slow Cooked

It's all about taste