Slowcooked - mørt og saftigt

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. 

Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt.

Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, dogs, wraps eller salater.

Tulips slow cooked produkter bliver alle sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse. Tulips Slow Cooked sortimentet omfatter blandt andet Pulled Pork, Pulled Turkey, Spareribs, Pork Brisket, Filet Steak og Pork Chop.

13141-Tulip-Slow-Cooked-Southern-grill-logo-new.png

Smagen af sydstaterne

Tulip Slow Cooked lancerer en ny serie af møre og saftige grillstege med inspiration fra de amerikanske sydstater.

Prøv de tre nye, saftige og møre udskæringer med en ”real American taste”. Vores grillstege er super møre og tilpas velkrydret med amerikanske krydderier - perfekte til sommerens grillfester.

 

L2eN3eTNOZQ
hej2.jpg

 

 

13141 Tulip Slow Cooked Southern 3 pcks_V2a.png

 

 

FPI5gRCeLKE
PorkChop_overlay.jpg
6PhV8SRq9gs
FiletSteak_overlay.jpg

 

Vores store Southern Grill-konkurrence er nu overstået

– og den heldige vinder, som kan se frem til at gavekort fra FDM Travel på 25.000,- DKK, er:

Hardy Andersen.

Fra Tulip skal lyde et stort tillykke – og rigtig god fornøjelse med præmien!

Vinderen er kontaktet.

Tulip Slow Cooked produkterne

Slow Cooked

It's all about taste