HURTIG GENVEJ TIL

mørt kød og nemme retter

Alle vores Slow Cooked produkter er krydret med særligt udvalgte krydderier og er langtidstilberedte ved hjælp af sous vide-metoden. Sous vide bevirker, at saften og kraften fra kødet bevares, så det bliver ekstra mørt og smagfuldt. Tulip Slow Cooked-sortimentet omfatter Pulled Pork, Pulled Chicken, Spareribs og Mørbrad. Alle produkterne er lavet for at give dig en hjælpende hånd, så du kan tilberede produkterne på max. 30 minutter og samtidig få en unik smagsoplevelse. Ideelle både på grillen, i ovnen, til hverdag og festlige lejligheder.

Find inspiration og opskrifter her

13765_Banner produktnyheder hjemmeside 600x600px mørbrad.jpg

Nyhed – Slow Cooked Mørbrad

Mørbraden fra Tulip er saftig og mør hver gang. Den er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, og med kødet følger den naturligt forekommende sky, som har fået smag fra krydderierne. Tilsæt blot fløde til skyen, så har du en nem og delikat paprikasauce.

Læs mere om produktet her

13765_Banner produktnyheder hjemmeside 600x600px kylling.jpg

Nyhed – Slow Cooked Pulled Chicken

Pulled Chicken fra Tulip er et velsmagende, nøglehulsmærket produkt, som er let at tilberede. Det er lavet af hel kyllingebrystfilet, som beholder sin saftighed pga. den lange, nænsomme tilberedning ved lav temperatur. En hurtig genvej til mørt kød og perfekt til mange retter.

Læs mere om produktet her

tj4hc_UEQCs

Tulip Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Se hele opskriften

O_og31puxtw
pulledChicken.jpg

Tulip Pulled Chicken i karry med sprødt og sødt drys og kogte jasmin ris

Se hele opskriften

Mi0olNwgx-U

Tulip Slow Cooked Mørbrad med bacon og italiensk bønne- og tomatsalat

Se hele opskriten

Tulip Slow Cooked produkterne

Tulip Slow Cooked – en hurtig genvej til mørt kød og nemme retter

Slow Cooked serien startede med lanceringen af Tulip Pulled Pork, som blev en stor succes på de danske spiseborde.

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer, såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt. Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, tacos, wraps eller salater.

Siden da har Tulip lanceret flere Slow Cooked produkter, som alle bliver sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse.

Tulip Slow Cooked sortimentet omfatter:

Alle er nemme at tilberede og garanterer en god spiseoplevelse til aftensmaden. Servér dem sammen med dine yndlings grøntsager og med f.eks. ris, pasta, nudler eller pitabrød.

Sous vide-tilberedning er en enkel proces, som er hemmeligheden bag Tulip Slow Cooked produkternes mørhed og saftighed. Vi starter med at krydre eller marinere kødet, som dernæst vakuumpakkes og langtidstilberedes ved lav varme ved en meget præcis temperatur i et vandbad. Fordelen er at form, smag og næringsstoffer i kødet bliver bevaret pga. den skånsomme tilberedning, og man ender med et mørt og saftigt produkt. Sous vide-metoden kan med fordel bruges i eget køkken, men den kræver en investering i det rette udstyr og tid, da sous vide-tilberedningen er tidskrævende.

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer