Slowcooked - mørt og saftigt

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. 

Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt.

Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, dogs, wraps eller salater.

Tulips slow cooked produkter bliver alle sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse. Tulips slow cooked sortiment omfatter blandt andet pulled pork, spareribs, pulled turkey og pulled beef.

Tulip Slow Cooked produkterne

Slow Cooked

It's all about taste