Slowcooked - mørt og saftigt

God mad tager tid at lave, og specielt når menuen står på de mindre fine udskæringer såsom bov og ben. Men tilberedt på den rigtige måde, kan netop disse udskæringer give nogle fantastiske smagsoplevelser, hvilket de for mange år siden opdagede i USA. 

Specielt i de amerikanske sydstater, hvorfra inspirationen til produkter som pulled pork og spareribs er hentet. Her findes en årelang tradition for at lave langtidsstegt kød, der gennem den lange tilberedningstid bliver meget mørt.

Det er også baggrunden for navnet pulled pork, der skyldes, at kødet bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler, hvorefter det er klar til brug i eksempelvis sandwich, dogs, wraps eller salater.

Tulips slow cooked produkter bliver alle sousvide stegt, så al saften og kraften fra kødet kommer med hjem i køkkenet og giver det sidste pift, der sikrer den store smagsoplevelse. Tulips Slow Cooked sortimentet omfatter blandt andet Pulled Pork, Pulled Turkey, Spareribs, Pork Brisket, Filet Steak og Pork Chop.

13141-Tulip-Slow-Cooked-Southern-grill-logo-new.png

Smagen af sydstaterne

Tulip Slow Cooked lancerer en ny serie af møre og saftige grillstege med inspiration fra de amerikanske sydstater.

Prøv de tre nye, saftige og møre udskæringer med en ”real American taste”. Vores grillstege er super møre og tilpas velkrydret med amerikanske krydderier - perfekte til sommerens grillfester.

 

L2eN3eTNOZQ
hej2.jpg

 

 

13141 Tulip Slow Cooked Southern 3 pcks_V2a.png

 

 

FPI5gRCeLKE
PorkChop_overlay.jpg
6PhV8SRq9gs
FiletSteak_overlay.jpg
13141 Tulip Slow Cooked Southern Win again.png

 

Vores nye Southern Grill range er stærkt inspired af the American sydstaters barbecue tradition, med really many smagsretninger.
We want to give you the chance of opleve den autentiske grillmad live and kicking.

 

13141-Tulip-Slow-Cooked-Southern-Grill-Bil-beskåret.jpg
Konkurrencebetingelser
Der udloddes et rejsegavekort til en værdi af kr. 25.000,-. Konkurrenceperioden løber fra 24. april - 25. august 2017. Deltag ved at besvare spørgsmålet. Max 1 svar pr. dag. Du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Der udtrækkes en vinder ved konkurrencens afslutning. Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning og får direkte besked via mail. Vinderen offentliggøres på www.slowcooked.dk i uge 35 2017. Konkurrencen afholdes af Tulip Food Company. Ansatte ved Tulip Foods Company kan ikke deltage i konkurrencen. Præmie i form af et rejsegavekort til Texas til en værdi af 25.000 kr. kan ikke ombyttes til kontanter.

Tulip Slow Cooked produkterne

Slow Cooked

It's all about taste