Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Slow Cooked Mørbrad med mild paprikasauce, pasta, spinat og ristede pinjekerner

Ingredienser, 4 personer

  • 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
  • 2 dl. Piskefløde
  • 2 L. Vand
  • 500 g Frisk pasta
  • 1 knsp. Sort peber
  • 100 g Babyspinat
  • 50 g Pinjekerner
  • 50 g Revet parmesan
  • 1 knsp. Tørrede chiliflager

Fremgangsmåde

Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse, og hæld piskefløden i fadet. 

Tilbered i forvarmet ovn i 25 min. ved 180 °C. 

Kog pastaen i letsaltet vand. Gem 3 dl kogevand (pastavand), når pastaen er al dente. Dræn pastaen for vand, skyl i koldt vand, og sæt til side. 

Hæld saucen fra fadet ned i en gryde, og tilsæt pastavandet. Kog saucen op, og lad den simre ca. 2 minutter. Smag til med friskkværnet peber. 

Vend pastaen i saucen, og varm den igennem. Tilsæt babyspinat, og vend hurtigt sammen i gryden. 

Skær mørbraden i skiver, og anret kødet og pasta med sauce i dybe tallerkner. Drys med ristede pinjekerner, revet parmesanost og tørrede chiliflager. 

Server eventuelt en lækker salat eller ekstra grøntsager til retten. 

Slow cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og sous vide stegt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer