Mørbrad med baconsvøbsamt bønne– og tomatsalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbrad med baconsvøbsamt bønne– og tomatsalat

  • 1 t. 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 300 g cherrytomater
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk. sukker
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids friskkværnet peber
  • 800 g Slow Cooked Mørbrad
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 500 g friske grønne bønner
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 300 g daggammelt brød
  • 1 bundt frisk basilikum
Print opskrift

Her finder du på opskriften på en baconsvøbt mørbrad fra Tulip Slow Cooked serveret med en frisk bønne- og tomatsalat. Mørbraden skal blot steges i ovnen, som beskrevet på indpakningen, og i mens kan du lave dit yndlingstilbehør.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Vend tomaterne med olivenolie, sukker samt salt og peber. Fordel dem med skæresiden opad i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 150 °C i ovnen i ca. 1½ time, til de er næsten tørre. 
  2. Rul baconskiver rundt om mørbradstykkerne. Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Tilbered i forvarmet ovn i 25-30 min. ved 180 °C.
  3. Kog bønnerne i letsaltet vand – de må gerne have lidt bid. Skyl dem under koldt vand, og lad dem dryppe af. 
  4. Pisk olivenolie, citronsaft og hvid balsamico sammen til dressingen, og smag til med lidt salt og peber. Bland forsigtigt dressing, grønne bønner og brødtern. Drys salaten med frisk basilikum og bagte tomater. Servér med skiver af stegt bacon-mørbrad.
  5. Servér eventuelt pasta, ris, bulgur, couscous eller groft brød til retten. 

 

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO


Tips

Semi-dried tomater på glas kan erstatte de ovnbagte tomater. 

Slow Cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Saftig og smagfuld mørbrad til grill og ovn

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem - og med god grund. Mørbrad er nemlig et stykke kød fyldt med saft og smag, som kan bruges i et væld af opskrifter og er populært hos hele familien. Med Tulip Slow Cooked Mørbrad er du garanteret en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen.
Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og langtidstilberedt, så al saft og kraft bibeholdes. Det eneste du selv skal gøre, er at give den 25-30 minutter i ovnen eller på grillen, og så står du med et saftigt og mørt stykke kød. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet.

Se produkt