Tulip Bacon - røget over bøgeflis

'Historisk god bacon' kunne der med rette stå på alt Tulips Bacon.
For den gode smag kommer ikke af sig selv. Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor den første baconskive så dagens lys.

Siden er Tulip Bacons sortiment udviklet, så den røgede velsmag – måske et af verdens mest populære 'krydderier' – i dag frister i alle mulige former. Anvend Tulip Bacon til en klassisk æggekage,  til dine tornedos eller på en lun leverpostejmad. På denne side kan du finde opskrifter og inspiration med bacon, samt læse om den unikke smag, som Tulip Bacon i dag er verdensberømt for. Velbekomme!

Læs mere om røgning af bacon

 

Opskriftssamlinger



Den gode smag kommer ikke af sig selv.
Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor Tulips første baconskive så dagens lys.


Tulip Crispy Bacon Bits

13205_Tulip Crispy Bacon Bits_website_bacon cup_16_9format.png

Tulip Crispy Bacon Bits er en helt ny bacon, som gør det nemt at ”toppe” din salat, din suppe og din omelet - eller til at give din pastaret et lækkert ”crunch”. Produktet består af knasende sprødt bacon – i delikate små tern, stegt og klar til brug, og pakket i en praktisk emballage.

Bruger du ikke al bacon’en på én gang, klikker du blot låget på bægeret igen, og du har knasende bacon til næste gang, du skal bruge et pift af røg og salt i din mad. 

CjqNPaMhtOo
13528_Tulip_International-Bacon-Day_DK_tulip-beskåret.jpg

Bliv inspireret af vores opskriftsfilm

xM8iFv3Y59o
qC34XXCe7Bs
MRtTdbo00rY
prøve2.jpg

 

 

Klassiske retter med et bacontwist


Få inspiration til indbydende, lækre opskrifter, som kan anvendes til frokostbordet, serveres til aftenmåltidet eller bruges som tapas og tilbehør.

Læs mere om højtidsopskrifterne her

Alt det gode bacon fra Tulip

12923_Tulip Bacon_bacon chef billede til txt.jpg

 

“Tips og Tricks” fra vores Bacon Chef

Lær blandt andet her, hvorledes du får ekstra sprød bacon under “Tips og Tricks”, eller se hvordan vores Bacon Chef laver flere forskellige slags tapas - alle med bacon. Du kan også se, hvorledes du bager med Tulip Bacon under “Dessert med bacon”.

Se mere her

 

 

 

Sig tillykke med en Tulip Bacon lagkage

Overrask med en anderledes fødselsdagskage. Vi viser dig step by step, hvordan du gør.

Se hvordan du laver baconlagkagen her

12923_lagkage_banner-cut.jpg
12923_gaar_op_i_rog.png

 

 

 

 

Vi går op i røg

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere om røgning af bacon

 

 

Bacon gennem tiden

Vidste du, at Tulip var det første varemærke registreret i Danmark? Eller at der i 2009 blev udviklet et vækkeur, der vækker dig med duften af bacon fremfor lyd? Her kan du læse meget mere om Tulip Bacons historie, lige fra den første pakke skiveskåret bacon, frem til Tulips 125 års jubilæum. 

Læs mere om Tulip Bacons historie

12923_gennem_tiderne.png (1)

Bacon er en af de madvarer, de fleste mennesker forbinder med Danmark, og siden 1909 har Tulip-mærket været ensbetydende med bacon af høj kvalitet. Begrebet Danish Bacon er derfor kendt vidt og bredt.
Tulips nok mest kendte baconvariant er vores klassiske skiveskårne bacon. Udover denne producerer Tulip en række specialvarianter såsom bacontern, frilandsgrisbacon, kalkunbacon, tørsaltet bacon og forstegt bacon både i skiver og i delikate små bits.

Tulip Bacon er skåret af brystflæsk, saltet og røget over bøgeflis efter principper, der går mere end 100 år tilbage. Tulip Bacon er velegnet i enhver ret. Brug Tulips delikate baconskiver på leverpostej, rundt om tournedos eller til lave en æg og bacon brunch. Tulips Bacon Tern er delikate til fisk, på salat eller pizza. På denne side finder du baconopskrifter til enhver lejlighed, stegetips, indblik i Tulip Bacon’s historie og sortiment samt informationer om røgemetoder af bacon. Du kan hente inspiration til hvordan du kan bruge de forskellige bacon-typer her på hjemmesiden hvor der er masser af klassiske opskrifter.

Velbekomme