International Bacon Dag

2. september 2017

3Kr9e5Q8vQs

Hvor langt vil DU gå for at fejre bacon?

Den vildeste idé vinder en tur til The Bacon Bar i New York!

 

Deltag i konkurrencen

Vi fejrer International Bacon Dag den 2. september 2017, og i den anledning udlodder vi en rejse for 2 til New York til den, der vil gå længst for at fejre dagen.

Vil du springe ud med faldskærm, cykle ned ad gaden iført en baconkjole, fri til din kæreste med en baconring og baconroser eller vil du tapetesere din stue med bacon tapet?

Gå ind på facebook.dk/tulipbacon fra den 24. juli og deltag i konkurrencen.

OpskriftssamlingerDen gode smag kommer ikke af sig selv.
Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor Tulips første baconskive så dagens lys.


Bliv inspireret af vores opskriftsfilm

xM8iFv3Y59o
qC34XXCe7Bs
MRtTdbo00rY

Tulip Bacon - røget over bøgeflis

'Historisk god bacon' kunne der med rette stå på alt Tulips Bacon.
For den gode smag kommer ikke af sig selv. Den kommer af en lang tradition for gode råvarer og solidt håndværk, som daterer sig helt tilbage til 1912, hvor den første baconskive så dagens lys.

Siden er Tulip Bacons sortiment udviklet, så den røgede velsmag – måske et af verdens mest populære 'krydderier' – i dag frister i alle mulige former. Anvend Tulip Bacon til en klassisk æggekage,  til dine tornedos eller på en lun leverpostejmad. På denne side kan du finde opskrifter og inspiration med bacon, samt læse om den unikke smag, som Tulip Bacon i dag er verdensberømt for. Velbekomme!

Læs mere om røgning af bacon

 

prøve2.jpg

 

 

Klassiske retter med et bacontwist


Få inspiration til indbydende, lækre opskrifter, som kan anvendes til frokostbordet, serveres til aftenmåltidet eller bruges som tapas og tilbehør.

Læs mere om højtidsopskrifterne her

Alt det gode bacon fra Tulip

12923_Tulip Bacon_bacon chef billede til txt.jpg

 

“Tips og Tricks” fra vores Bacon Chef

Lær blandt andet her, hvorledes du får ekstra sprød bacon under “Tips og Tricks”, eller se hvordan vores Bacon Chef laver flere forskellige slags tapas - alle med bacon. Du kan også se, hvorledes du bager med Tulip Bacon under “Dessert med bacon”.

Se mere her

 

 

 

Sig tillykke med en Tulip Bacon lagkage

Overrask med en anderledes fødselsdagskage. Vi viser dig step by step, hvordan du gør.

Se hvordan du laver baconlagkagen her

12923_lagkage_banner-cut.jpg
12923_gaar_op_i_rog.png

 

 

 

 

Vi går op i røg

Røgning har været brugt til konservering af fødevarer gennem årtusinder. Metoden opstod, da man fandt ud af, at det saltede kød, der hang over ildstedet, holdt sig markant bedre end ellers.

Læs mere om røgning af bacon

 

 

Bacon gennem tiden

Vidste du, at Tulip var det første varemærke registreret i Danmark? Eller at der i 2009 blev udviklet et vækkeur, der vækker dig med duften af bacon fremfor lyd? Her kan du læse meget mere om Tulip Bacons historie, lige fra den første pakke skiveskåret bacon, frem til Tulips 125 års jubilæum. 

Læs mere om Tulip Bacons historie

12923_gennem_tiderne.png (1)