Persondatapolitik

Denne side beskriver Tulip Food Company's politik vedrørende de personoplysninger, som du efterlader dig, når du besøger på vores hjemmesider.

Hjemmesiden administreres af, og dataansvarlig er:

Tulip Food Company P/S
CVR nr. 14 00 36 06
Tulipvej 1,
8940 Randers SV

Tel +45 89 10 50 00
Fax +45 89 10 50 01
E-mail: tulip@tulip.dk


 

Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Formålet med Tulips persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi har den holdning, at vi skal beskytte de personlige oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med din brug af Hjemmesiden. Herunder hører en forsvarlig opbevaring og behandling af oplysningerne. Vi respekterer ethvert ønske om, at afgivne personlige oplysnin-ger, som er indtastet i forbindelse med brugen af Hjemmesiden, hemmeligholdes.

Vi definerer personlige oplysninger til at være alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, privatadresse el-ler anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Vær opmærksom på, at du altid kan benytte Hjemmesiden, uden at fortælle Tulip hvem du er.

Hvilke personoplysninger indsamler Hjemmesiden?

 
For at vi kan levere nyhedsbreve, svar på anmodninger om sponsorater og svar på eventuelle re-klamationer m.v., har vi brug for at indsamle visse personoplysninger. Tulip forpligter sig til kun at indsamle de personoplysninger, som er nødvendige (f.eks. navn, e-mail adresse eller privat adresse) for at levere disse ydelser. Alle øvrige eventuelle personoplysninger er frivillige, men de gør det muligt for os at forbedre servicen over for dig som bruger. Vores behandling af dine personoplysninger sker udelukkende med henblik på varetagelse af vores relationer med dig. Tulip beriger aldrig personoplysninger med data fra tredjepart. Tulips indsamling og håndtering af personlige oplysninger sker naturligvis i overensstemmelse med persondataloven, samt dansk ret i øvrigt.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Hvem videregiver Tulip personoplysninger til?

Tulip videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. Dog kan Tulip videregive dine personlige oplysninger til selskaber koncernforbundet med Tulip, i den udstrækning dette er nødvendigt for, at vi kan varetage vores relationer med dig.

Hvordan indsamler Tulip personoplysninger?

 
Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indtastning på hjemmesiden ved bestilling af nyhedsbreve, anmodning om sponsorater og eventuelle reklamationer m.v., anvender Hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som udveksles mellem browser og server, og som bliver lagret på din harddisk i form af en .txt fil. Der lagres ikke personlige oplys-ninger i en cookie.

Vi anvender cookies for at forbedre Hjemmesidens funktioner og lette din adgang hertil.

Cookies gemmes maksimalt [31] dage, herefter slettes de automatisk. Sikkerheden ved at anvende Hjemmesiden påvirkes ikke negativt af anvendelsen af cookies. Hvis du ikke ønsker, at Hjemmesiden identificerer din computer ved hjælp af cookies, kan du slå brugen af cookies fra i din browser.

For hvert besøg på Hjemmesiden - uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer vi din type af browser, styresystemet, værten (host) og URL sammen med oplysning om de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af Hjemmesiden og anvendes til at optimere Hjemmesiden og dets funktionali-tet.

Hvor længe opbevarer Tulip de registrerede persondata?

Tulip opbevarer generelt registrerede data så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for dig som besøgende på Hjemmesiden.

Persondata, der registreres gennem kontaktformularer, gemmes [ét år]. Såfremt du har tilmeldt dig et nyhedsbrev, bevarer vi data, indtil du selv beder om at blive slettet fra distributionslisten, eller vi ophører med at sende nyhedsbreve.

Sikkerhed

Tulip opbevarer de registrerede persondata ukrypteret. Persondata opbevares i databaser, der er sikret mod uautoriseret adgang ved hjælp af brugeridentifikation og password.

Banneraftaler eller Ad Servers

Hjemmesiden har ingen aftaler eller partnerskaber med noget reklameserverfirma.

Sikker kommunikation til Hjemmesiden

Vær opmærksom på, at data, du sender til os ved brug af formularer på Hjemmesiden, ikke sendes krypteret. Hvis din forespørgsel eller indtastning indeholder oplysninger om forhold, som du mener, skal beskyttes, eksempelvis om private forhold, bør du bruge digital signatur/NemID til at sende en sikker mail til os. Den digitale signatur/NemID udstedes af DanID og er gratis for alle. Alternativt kan du anvende almindelig post i stedet for internettet.

Indsigt i oplysninger

Du har altid ret til at gøre indsigelse med registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysnin-ger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tulip via e-mailtulip@tulip.dk eller på telefon: +45 89 10 50 00.