Slow Cooked Mørbradmed bacon og italiensk bønne– og tomatsalat

Slow Cooked Mørbradmed bacon og italiensk bønne– og tomatsalat

Ingredienser, 4 personer

  • 300 g Cherrytomater
  • 0,5 dl. Olivenolie
  • 2 tsk. Hvidt sukker
  • 1 knsp. Bordsalt
  • 1 knsp. Sort peber
  • 800 g Tulip Slow Cooked Mørbrad
  • 1 pk. Bacon i skiver, rå
  • 500 g Friske grønne bønner
  • 6 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Hvid balsamico
  • 300 g Daggammelt brød
  • 1 bdt. Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Vend tomaterne med olivenolie, sukker samt salt og peber. Fordel dem med skæresiden opad i et ovnfast fad. Bag dem i ovnen ved 150°C i ovnen i ca. 1 ½ time, til de er næsten tørre. 

Tip: Købte semi-dried tomater på glas kan erstatte de ovnbagte tomater. 

Rul baconskiver rundt om mørbradstykkerne. Fordel mørbradstykkerne (med stegeskyen fra posen) i et ovnfast fad, der passer til kødets størrelse. Tilbered i forvarmet ovn i 25-30 min. ved 180°C.

Kog bønnerne i letsaltet vand – de må gerne have lidt bid. Skyl dem under koldt vand, og lad dem dryppe af.  

Pisk olivenolie, citronsaft og hvid balsamico sammen til dressingen, og smag til med lidt salt og peber. Bland forsigtigt dressing, grønne bønner og brødtern. Drys salaten med frisk basilikum og bagte tomater. Server med skiver af stegt bacon-mørbrad.

Server eventuelt pasta, ris, bulgur, couscous eller groft brød til retten. 

Slow cooked Mørbrad

Slow Cooked Mørbrad

Mørbrad er en klassiker i mange danske hjem. Tulip Slow Cooked Mørbrad garanterer en altid saftig og mør smagsoplevelse - og en hjælpende hånd i hverdagen, eller når grill-vejret spiller. Tulip Slow Cooked Mørbrad er afpudset og sous vide stegt, så al saft og kraft bibeholdes. Mørbraden er mildt krydret med bl.a. paprika og tomat, som giver smag til den naturligt forekommende stegesky, der følger med kødet. Skyen kan bruges til en delikat lys paprikasauce ved blot at tilsætte fløde eller cremefine direkte i et ovnfast fad sammen med mørbraden og skyen. Tulip Slow Cooked Mørbrad er færdigtilberedt og skal bare have ca. 25-30 minutter på grillen eller i ovnen, før kødet er klar til servering. Nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Hjemmesiden bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Vis detaljer