Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

Stegte nudlermed asparges og Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g nudler af hvedemel (ægnudler)
  • 1 spsk. vindruekerneolie
  • 1 rødløg
  • 200 g portobello svampe
  • 250 g grønne asparges
  • 100 g sukkerærter
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 0,5 dl sojasauce
  • 10 g ingefær
  • 1 spsk. sesamolie

Fremgangsmåde

Pulled turkey tilberedes efter anvisning på emballagen. Gem stegeskyen.

Nudler koges efter anvisning på emballagen.

Pil og hak rødløg og rengør svampe. Skær svampe i skiver, og steg løg og svampe i olie på en pande. Tilsæt efter et par minutter, asparges, sukkerærter og sesamfrø. Efter yderligere 3 min. tilsættes de kogte nudler, sojasauce, revet ingefær, stegesky og evt. den aromatiske sesamolie.

Serveres straks slynget rundt med trevlet stegt pulled turkey.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.