Perlebygsalatmed pulled turkey og mozzarella

Perlebygsalatmed pulled turkey og mozzarella

Ingredients, 4 persons

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl Tørret hasselnød
  • 275 g Perlebyg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 spsk. Dijonsennep
  • 1 spsk. Eddike
  • 1 dl Purløg
  • 250 g Frisk Mozzarella
  • 20 g Tørrede tranebær

Procedure

Pulled Turkey tilberedes efter anvisning på emballagen.

Rist evt. hasselnødder i ovnen 10 min. ved 175° C.

Kog perlebyg efter anvisning på emballagen.

Rør olivenolie, dijonsennep, eddike, purløg sammen til en dressing og bland efterfølgende alle ingredienser sammen.

Server salaten med mozzarella skåret i passende stykker  – pynt med tranebær og frisksnittet purløg.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.