Shawarmamed grønkål og Pulled Turkey

Shawarmamed grønkål og Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 salatløg
  • 200 ml sødmælksyoghurt naturel
  • 1 tsk. salt
  • 4 knsp. sort peber
  • 100 g grønkål
  • 4 mexikanske pandekager (tortillas)
  • 0,5 tsk. tørret chilipeber

Fremgangsmåde

Pulled turkey tilberedes efter anvisning på emballagen. Gem stegeskyen.

Revet løg og yoghurt røres sammen og smages til med salt og peber.

Skyl og pluk, og fordel grønkål på shawarma brød. Læg strimler af pulled turkey på.

Afslut med løgyoghurt og et par skefulde stegesky på hver shawarma.

Strø gerne med chili, rul sammen og spis med det samme.

Pulled Turkey (1)

Pulled Turkey

Ekstra mørt og lækkert kalkunoverlår

Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød - som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering. Perfekt at servere til salat, i wraps eller på en lækker kartoffelpizza.