Shawarmamed grønkål og Pulled Turkey

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Shawarmamed grønkål og Pulled Turkey

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • ½ salatløg
  • 200 ml sødmælksyoghurt naturel
  • 1 tsk. salt
  • 4 knivspids sort peber
  • 100 g grønkål
  • 4 mexikanske pandekager (tortillas)
  • ½ tsk. tørret chilipeber
Print opskrift

Her finder du en smagfuld opskrift på shawarma med mørt og lækkert Pulled Turkey fra Tulip, grønkål og en hjemmelavet dressing.

 


Sådan tilbereder du retten

TILBEREDNING

  1. Pulled Turkey skal tilberedes efter anvisningen på emballagen, husk at gemme stegeskyen.
  2. Rør revet løg og yoghurt sammen og smag til med salt og peber.
  3. Skyl og pluk, og fordel grønkål på shawarma brød. Læg strimler af pulled turkey på.
  4. Afslut med løgyoghurt og et par skefulde stegesky på hver shawarma.
  5. Strø gerne med chili, rul sammen og spis med det samme.

Pulled Turkey

Pulled Turkey

Nem vej til saftigt og mørt kalkunkød med masser af smag

Tulip Slow Cooked Pulled Turkey er langtidstilberedt kalkunoverlår. Marineringen og den lange tilberedningstid gør det magre kalkunkød – som ellers ofte kan blive tørt – saftigt og mørt med masser af smag. Den naturligt forekommende sky skal bruges ved tilberedning og servering.
Tulip Slow Cooked Pulled Turkey kan meget af det samme som den velkendte pulled pork. Det smagfulde og magre kød passer godt i salater, i wraps, på nachos, i simreretter, på smørrebrød og meget mere.

Se produkt