Laks i baconsvøb

Ingredienser, 6 personer

  • 600 g Laksefilet
  • 150 g Flødeost 60+
  • 1 bdt. Dild
  • 1 stk. Citronskal (økologisk)
  • 250 g Bacon i skiver, rå

Fremgangsmåde


Smagfuld og saftig laksefilet i tykke strimler, krydret med flødeost, dild og revet citronskal. Herefter omviklet med baconskiver og bagt i ovnen.

Skær laksefileten i ca. 2 cm tykke strimler på det lange led. 

Rør flødeosten blød med finthakket dild og revet citronskal (kun det gule).

Fordel osten ovenpå laksestykkerne og sno derefter 2-3 skiver bacon omkring hvert stykke laks, så de er helt pakket ind.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i en 230 °C forvarmet ovn i 8-10 minutter til baconskiverne tager farve. 

Server laks i svøb som en del af frokostbordet eller som en lækker forret med frisk, grøn salat som tilbehør.