Sliced pålæg  (1)

Rullepølse med peber og allehånde

90 g

Til Pålækker Rullepølse bruger vi kun trimmet og tilskåret brystflæsk af bedste kvalitet. Vi ruller den i hånden og krydrer med løg og vores udvalgte peberblanding. Derpå koger vi rullepølsen, til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver – naturligvis uden fosfat og andre unødvendige tilsætningsstoffer.

Rullepølse kogt
Ingredienser anvendt til 100 g færdigvare: Svinebryst 103 g, salt, gelatine, peber, allehånde, surhedsregulerende middel (natriumcitrat), løgpulver, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit).

Næringsindhold pr. 100g
Energi 1055 KJ/ 254 kcal
Fedt 20 g
Mættede fedtsyrer 7,6 g
Kulhydrater 0,5 g
Sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 2,6 g

Vælg online butik

"Vores rullepølse starter med råvaren. Vi sikrer råvaren er mager og fint marmoreret med et tyndt lag fedt.
Vi salter og krydrer vores rullepølse med udvalgte krydderier og god tid.
Vores rullepøse er kendetegnende ved at den er saftig, har tykkere skiver, og man kan smage der er løg og peber i."

Bent Dahlgaard

Senior kategoriudvikler, Tulip

BDAH_frit.jpg

Pålæg fra TULIP