kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

Ingredients, 10 persons

  • 350 g Gul peberfrugt
  • 400 g Rød peberfrugt
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 tsk. Chipolte paste
  • 75 g Valnød
  • 1 tsk. Havsalt
  • 2 knsp. Sort peber
  • 50 g Bredbladet persille
  • 25 g Parmesan 32+
  • 0.5 dl. Olivenolie
  • 175 g Bacon i skiver, rå
  • 2 stk. Baguette
  • 2 stk. Salat, egeløv
  • 500 g Den Grønne Slagter Kalkunbryst

Procedure

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af.

Findel 200 g. grillet rød peberfrugt i en blender sammen med hvidløg, chipolte paste og valnødder, til en pebercreme og smag til med salt og peber.

Findel persilleblade, hvidløg, parmesan og olivenolie i en blender og smag pestoen til med salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde.

Skær brødet i 20 skiver og smør halvdelen med persillepesto.

Læg salat, kalkunbryst, pebercreme, strimler af grillet peber samt bacon over på brødskiven med pesto og læg den anden brødskive ind over.