Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

Kalkunsandwichmed bacon og spicy pebercreme

  • 25 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 350 g Gul peberfrugt
  • 400 g Rød peberfrugt
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 tsk. Chipolte paste
  • 75 g Valnød
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g Bredbladet persille
  • 25 g Parmesan
  • 0,5 dl Olivenolie
  • 175 g Bacon i skiver
  • 2 Baguette
  • 2 Salat
  • 500 g Den Grønne Slagter Kalkunbryst

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne, fjern kernerne og grill dem på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl og pil skindet af.

Findel 200 g grillet rød peberfrugt i en blender sammen med hvidløg, chipolte paste og valnødder, til en pebercreme og smag til med salt og peber.

Findel persilleblade, hvidløg, parmesan og olivenolie i en blender og smag pestoen til med salt og peber.

Steg baconskiverne sprøde.

Skær brødet i 20 skiver og smør halvdelen med persillepesto.

Læg salat, kalkunbryst, pebercreme, strimler af grillet peber samt bacon over på brødskiven med pesto og læg den anden brødskive ind over.