Flyvende Jacob

Ingredienser, 4 personer

  • 1,5 Kg Kylling
  • 4 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 2 stk. Banan
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 3 dl. Piskefløde
  • 1 dl. Sød Chili-sauce
  • 4 dl. Basmati ris
  • 150 g Bacon i skiver, rå
  • 1 dl. Peanuts

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200° C.

Gnid kyllingen med salt og peber. Læg kyllingen med brystet opad på risten på en bradepande. Sæt kyllingen i ovnen og steg den ca. 1 time til den er mør og gennemstegt.

Fjern skind og ben fra kyllingen. Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Skær bananerne midt over på langs.

Pensl et ovnfast fad med olie og fordel stegte kyllingestykker i fadet. Læg de lange bananstykker over.

Pisk fløden. Rør fløden med chilisauce. Hæld blandingen over kyllingen og bananskiverne i det ovnfaste fad.

Sæt det ovnfaste fad i ovnen 10-15 minutter og bag ved 220º C til retten er gylden.

Kog ris (se emballagen).

Steg baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte baconskiver på et stykke køkkenrulle. Skær eller bræk de stegte baconskiver i mindre stykker. Tag fadet ud af ovnen.

Drys med baconstykker og jordnødder og server med kogte ris.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her