Pulled pork burger

med coleslaw

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,25 stk. Rødkål
  • 0,25 stk. Hvidkål
  • 1 stk. Gulerod
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 2 spsk. Hvidt sukker
  • 3 spsk. Rapsolie
  • 2 spsk. Hvidvinseddike
  • 4 stk. Burgerbolle (grov)

Fremgangsmåde

Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.

Snit rød- og hvidkål fint og vend det sammen med groftrevet gulerod i en skål.

Bland mayonnaise, sennep, salt, peber og sukker sammen i en skål. Pisk olie og eddike i - og pisk til det er en glat dressing.

Vend dressing og grøntsager sammen og lad det trække i mindst 4 timer i køleskab.

Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.

Lun burgerbollerne efter anvisning på pakken.

Læg pulled pork på den nederste del, derefter coleslaw og slut med låg til bollen.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her