Thaisuppemed Pulled Pork

Thaisuppemed Pulled Pork

Ingredients, 4 persons

  • 150 g Tulip Pulled Pork
  • 1 Løg
  • 1 Frisk chilipeber
  • 1 Æble
  • 2.5 spsk. Karrypulver
  • 1 l Hønsebouillon
  • 1 spsk. Sesamolie
  • 1.5 ds. Kokosmælk
  • 0.5 tsk. Riseddike
  • 1 Spidskål
  • 50 g Bønnespirer

Procedure

Tilbered Pulled Pork efter anvisning på emballagen.

Pil og hak løg og chili. Skræl æble og fjern kernehuset, skær det i mindre tern.

Rist chili, løg og æble, sammen med karrypulver. Tilsæt hønsebouillon.

Smag suppen til med sesamolie, kokosmælk og riseddike.

Skær spidskål i grove stykker.

Server suppen med pulled pork, spidskål og pynt med bønnespirer.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!