3 lækre slidersAmerikanske mini-burgere med Pulled Pork

3 lækre slidersAmerikanske mini-burgere med Pulled Pork

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 60 g Bacon i skiver
  • 4 spsk. Mayonnaise
  • 0,5 tsk. Paprika
  • 8 Cherrytomater
  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 12 Slider (lille burgerbolle)
  • 1 Avocado
  • 100 g Salsa
  • 50 g Tacochips
  • 40 g Cheddar
  • 0,25 Icebergsalat

Fremgangsmåde

BACONMAYO-SLIDER:
Steg bacon sprødt og knus i små stykker.

Bland knust bacon med mayonnaise og evt. røget paprika.

Skær cherrytomater i skiver.

Smør baconmayonnaise på 4 slider bunde.

Fordel Pulled Pork og tomatskiver og afslut med endnu en omgang baconmayonnaise.

Læg låget på. Velbekomme.

SALSA-TORTILLA-SLIDER:
Befri avocado for skal og sten og skær i skiver.

Anret Pulled Pork på 4 slider bunde, læg en skive avocado og en god skefuld salsa på. Top af med 1-2 tortilla chips.

Læg låg på. Velbekomme.

CHEDDAR-CHEESE-SLIDER:
Anret pulled pork på 4 slider bunde, læg en skive cheddar ost på toppen.

Inden servering læg evt. et stykke salat og låg på bollen. Velbekomme.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!