Burger med bacon-wrapped bøf
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 750 g hakket oksekød
- 4 skiver cheddarost
- 250-375 g Tulip bacon i skiver
- 2 modne avocadoer
- 4 brioche burgerboller
- 1 dl chili mayonnaise
- 8 blade krølsalat
- 1 dl syltede rødløg
Sådan tilbereder du retten
- Form kødet til 4 bøffer og læg en skive ost ovenpå hver bøf.
- Pak bøfferne ind i baconskiver – flet evt. skiverne.
- Steg de bacon-indpakkede bøffer på en pande ved kraftig varme, til baconen er sprød og bøfferne gennemstegt.
- Fjern skræl og sten fra avocadoerne og mos avocado-kødet med en gaffel.
- Lun burgerbollerne og flæk dem.
- Smør bollerne med mayonnaise og saml de 4 burgers med en bacon-wrapped bøf, avocadomos, salat og syltede rødløg.
Tips
I opskriften har vi anvendt en færdiglavet chili mayonnaise. Du kan også vælge at lave den selv eller prøve vores opskrift på en hjemmerørt mayonnaise med bacon.