Burger med bacon-wrapped bøf

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Burger med bacon-wrapped bøf

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 750 g hakket oksekød
  • 4 skiver cheddarost
  • 250-375 g Tulip bacon i skiver
  • 2 modne avocadoer
  • 4 brioche burgerboller
  • 1 dl chili mayonnaise
  • 8 blade krølsalat
  • 1 dl syltede rødløg
Print opskrift

Denne opskrift på burger med baconsvøbte bøffer er et must for enhver Baconeer. Retten er nem og lækker, og kan kombineres med pommes fritter, salat eller andet skønt tilbehør.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Form kødet til 4 bøffer og læg en skive ost ovenpå hver bøf. 
  2. Pak bøfferne ind i baconskiver – flet evt. skiverne.  
  3. Steg de bacon-indpakkede bøffer på en pande ved kraftig varme, til baconen er sprød og bøfferne gennemstegt.  
  4. Fjern skræl og sten fra avocadoerne og mos avocado-kødet med en gaffel. 
  5. Lun burgerbollerne og flæk dem.  
  6. Smør bollerne med mayonnaise og saml de 4 burgers med en bacon-wrapped bøf, avocadomos, salat og syltede rødløg.

 


Tips

I opskriften har vi anvendt en færdiglavet chili mayonnaise. Du kan også vælge at lave den selv eller prøve vores opskrift på en hjemmerørt mayonnaise med bacon.