Spaghetti med kantareller og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spaghetti med kantareller og bacon

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 250 g Tulip Bacon i skiver
  • 300 g kantareller
  • 1 løg
  • 400 g spaghetti
  • 2 spsk. smør
  • 1 dl fløde
  • 50 g parmesan
  • Salt og sort peber
Print opskrift

Pasta med svampe, bacon og fløde er og bliver en klassiker i manges køkken. Her bruger vi kantareller, som tilfører retten en lækker nøddesmag. Sammen med den saltede bacon giver det en dejlig balance i retten.

Pastaretten her er super nem at lave og kræver ikke alverdens tid, hvilket gør den ideel som et nemt aftensmåltid.

Hvis du har fx champignon eller andre svampe i køleskabet, kan kantarellerne snildt skiftes ud med andre typer spiselige svampe.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Start med at skære baconen i mindre stykker. Skær ligeledes svampene i mindre stykker samt skræl og hak løget fint.
  2. Kog dernæst pastaen efter anvisningen på pakken.
  3. Imens pastaen tilberedes, varm da en stegepande op og steg baconen og løget i smør, indtil det er brunet en smule. Bland dernæst svampene i og steg sammen til væsken er kogt væk.
  4. Hæld fløden i stegepanden og tilsæt den tilberedte pasta. Smag til sidst retten til med lidt salt og peber og server pastaen med parmesan.

 


Tips

Top gerne med nogle finthakkede krydderurter som persille eller rosmarin.