Pasta pronto

med Pulled Pork

Ingredienser, 4 personer

  • 400 g Tulip Pulled Pork
  • 400 g Spaghetti
  • 50 g Pinjekerner
  • 0,5 stk. Frisk chilipeber
  • 2,5 fed Hvidløg
  • 1,5 stk. Løg
  • 3 ds. Hakket tomater
  • 2 spsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 50 g Parmesan 32+
  • 1 bdt. Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Tilbered pulled pork efter anvisning på emballagen.

Kog pastaen efter anvisningen på posen.

Rist pinjekerner på en tør pande.

Pil og hak chili, hvidløg og løg, og rist det i en gryde.

Kom de hakkede tomater i gryden og kog det op. Smag til med salt og peber.

Tilsæt den kogte pasta og det hele varmes igennem sammen med pulled pork.

Server med revet parmesan, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Slow cooked

Pulled Pork

Pulled Pork er klassikeren indenfor Slow Cooked. Inspirationen er hentet fra de grillelskende amerikanske sydstater, der har stærke traditioner for velkrydret mørt kød på grill. Råvarerne er ligesom krydderierne specielt udvalgt og sammen med den lange tilberedningstid sikrer de et helt unikt produkt: saftigt kød med masser af smag og samtidig så mørt at det nemt trækkes fra hinanden med to gafler – heraf navnet Pulled Pork. Tulip Pulled Pork er færdigtilberedt og skal kun have 30 minutter på grillen eller i ovnen før kødet er klar til servering…nemt og lækkert både til hverdag og weekend!