Surdejsbrød med Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Surdejsbrød med Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølse

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver surdejsbrød
  • ¼ hokkaidogræskar
  • ½ dl æbleeddike
  • ½ dl hvidvin
  • ½ dl vand
  • ½ dl sukker
  • 1 stk. laurbærblad
  • 2 spsk. grov sennep
  • 6 skiver Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølse
  • 1 lille håndfuld rucola
  • Salt og friskkværnet peber
Madpakketilbehør
  • Energibar eller müslibar
  • 2 stk. frisk frugt efter eget valg
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Snit stykket af græskarret meget fint på et mandolinerne og kom det i en røreskål.

Hæld eddike, hvidvin, vand og sukker i en lille kasserolle sammen med laurbærbladene og en knivspids salt. Bring det i kog og hæld det straks over det snittede græskar.

Stil på køl, så det køler ned hurtigt.

Smør imens surdejsbrødet med sennep og fold Tulip Pålækker FRILANDSGRIS® Rullepølseskiverne på brødet.

Top med skiver af syltet græskar og rucola.
Pak madderne ind i passende madpakkepapir og læg dem i madkasse.