Roastbeef

med sprød grønkål og granatæble

Ingredienser, 4 personer

  • 100 g Grønkål
  • 0,5 stk. Granatæble
  • 1 spsk. Hvidt sukker
  • 0,5 stk. Citron
  • 0,5 dl. Tørret hasselnød
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Smør, saltet
  • 4 spsk. Piskefløde
  • 0,25 stk. Salat, egeløv
  • 140 g Pålækker Roastbeef

Fremgangsmåde

Hak grønkålen fint og bland den med granatæblekerner.

Bland fløde, sukker og citronsaft til en dressing og bland med kålen. Vend hakkede hasselnødder i salaten.

Smør rugbrødet og læg salaten på brødet og top med roastbeef. Pynt med granatæblekerner.

Pålæg

Roastbeef krydret med groft peber

Til Pålækker Roastbeef bruger vi udelukkende okseinderlår af bedste kvalitet. Vi krydrer den med groft peber, og koger den til den er perfekt mør. Som altid skærer vi Pålækker i ekstra tykke skiver - med så få tilsætningsstoffer som muligt og naturligvis uden fosfat.

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her