Mini clubsandwichmed kylling, bacon og grønt

Mini clubsandwichmed kylling, bacon og grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. Mayonnaise
  • 1 tsk. Karrypulver
  • 0,5 Løg
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 4 skiver Groft toastbrød
  • 4 blade Salat, egeløv
  • 1 Tomat
  • 0,25 Agurk
  • 40 g Pålækker Kyllingefilet
  • 20 g Tulip Færdigstegt bacon
  • Tandstikker

Fremgangsmåde

Rør mayonnaise op med karry, finthakket løg, salt og peber. Smør karrymayonnaise på alle brød.

Kom krølsalat på to af brødene, derefter tomat og agurk i skiver. Top op med kyllingefilet og et stykke bacon på hver sandwich og luk med de sidste brød.

Skær eller stik sandwichene ud og hold dem sammen med tandstikker.

Produkter