Mexicansk pizza
- 30 min.
- 1 person
Ingredienser
- 35 g svinemørbrad
- 10 g løg
- 100 g tomat
- 1 spsk. olivenolie
- 0,5 frisk chilipeber
- 35 g røde kidneybønner
- 50 g bacon i skiver
- 225 g pizzadej
- 80 g frisk mozzarella
Sådan tilbereder du retten
TILBEREDNING:
Skær mørbrad i tynde skiver og steg det på en pande.
Hak løg og skær tomater i tern.
Steg løg i lidt olie sammen med den halverede chili.
Tilsæt bønner og tomat og lad det hele koge i ca. 6 minutter.
Steg baconskiverne, til de er næsten gennemstegt.
PIZZA:
Rul dejen ud og fordel den friske tomatsovs og bønnerne på dejen, pynt med bacon, mozzarella og stegt svinemørbrad.
Bag pizzaen i ovnen i ca. 8-10 minutter ved høj varme til bunden er sprød og gylden.