Mexicansk pizza

Mexicansk pizza

Ingredients, 1 person

  • 35 g Svinemørbrad
  • 10 g Løg
  • 100 g Tomat
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 0.5 stk. Frisk chilipeber
  • 35 g Røde Kidneybønner
  • 50 g Bacon i skiver, rå
  • 225 g Pizzadej
  • 80 g Frisk Mozzarella, 45+

Procedure

Skær mørbrad i tynde skiver og steg det på en pande.

Hak løg og skær tomater i tern.

Steg løg i lidt olie sammen med den halverede chili.

Tilsæt bønner og tomat og lad det hele koge i ca. 6 minutter.

Steg baconskiverne, til de er næsten gennemstegt.

Rul dejen ud og fordel den friske tomatsovs og bønnerne på dejen, pynt med bacon, mozzarella og stegt svinemørbrad.

Bag pizzaen i ovnen i ca. 8-10 minutter ved høj varme til bunden er sprød og gylden.