Pølsegryde med ris og bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 125 g Tulip Bacon i skiver
- 4 pølser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. karry
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 dl creme fraiche
- Salt og sort peber
- Ris
Sådan tilbereder du retten
- Start med at koge risene efter anvisningen på pakken.
- Imens risene tilberedes skær da baconen i mindre stykker. Skær ligeledes pølserne i centimetertykke skiver. Pil og hak også løg og hvidløg fint.
- Varm derefter en stegepande op med olivenolie og steg løg og hvidløg i et minuts tid, indtil det får lidt farve.
- Tilsæt dernæst bacon og pølse sammen med karryen. Sauter i et par minutter indtil de er pænt brune - rør af og til.
- Tilsæt efterfølgende tomatpuré og creme fraiche. Bland det hele sammen i panden og lad det simre indtil det hele er gennemvarmet i cirka 5 minutter.
- Smag til sidst retten til med lidt salt og peber og server med risen.