Loaded Fries med ostesauce og bacon
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg frosne pommes frites
- 75 g tilberedt Tulip Bacon, skåret i flager
- 30 g smør
- 20 g mel
- 2,5 dl sødmælk
- 125 g revet cheddarost
- Cayennepeber eller paprika
- Salt
- Peber
- 2 forårsløg
- 2 spsk. creme fraiche
Sådan tilbereder du retten
- Start med at tilberede fritterne efter anvisningen på emballagen.
- Imens smeltes smør ved middel til høj varme i en gryde, hvorefter melet tilsættes under piskning. Pisk indtil smør og mel skummer.
- Tilsæt sødmælken gradvist under piskning og varm blandingen op i et par minutter indtil sødmælken er tyknet. Husk at røre, så saucen ikke brænder på.
- Sluk dernæst for varmen. Tilsæt cheddarost, og rør til osten er smeltet i saucen.
- Tilsæt herefter lidt salt, peber og cayennepeber eller paprika.
- Hak forårsløget.
- Kom til sidst de tilberedte fritter på et serveringsfad, krydr med lidt salt og top med ostesauce, baconflager og hakkede forårsløg. Server med creme fraiche.