Kyllingespydmed bacon

Kyllingespydmed bacon

  • 2 t. 30 min.
  • 10 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 spsk. paprika
  • 0,25 tsk. sort peber
  • 0,5 tsk. tørrede koriander
  • 0,5 tsk. stødt ingefær
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 300 g Bacon i skiver
  • 10 træspid

Fremgangsmåde

Skær kyllingebrystet i ensartede skiver, bank dem let, gnid dem med krydderierne og lad dem marinere i køleskabet i ca. 2 timer.

Skær derefter kyllingeskiverne i strimler og del baconskiverne midt over på langs. Dæk baconstykkerne med kyllingestrimlerne, fastgør enden af hver strimmel på et madspyd, sno næsten hele strimlen rundt om spyddet og fastgør derefter den frie ende af strimlen.

Steg spyddene på en grillpande, på grillen eller i ovnen i ca. 6 minutter og server med salat eller pommes frittes og sauce efter behag.

Produkter