Kyllingedellermed baconknas

Kyllingedellermed baconknas

Ingredients, 4 persons

  • 140 g Bacon i tern
  • 400 g Hakket kyllingekød
  • 1 tsk. Havsalt
  • 4 knsp. Sort peber
  • 0.5 dl. Rasp
  • 1 dl. Letmælk
  • 1 stk. Hønseæg
  • 0.5 stk. Løg
  • 1 bdt. Purløg
  • 1 spsk. Kapers
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 0.5 stk. Salat, egeløv
  • 1 dl. Creme fraiche 9 %
  • 1 fed Hvidløg

Procedure

Kom baconternene på en tør pande og rist dem til de er gyldne og sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.

Rør kyllingekødet sejt med salt og peber.

Bland rasp og mælk sammen og lad raspen suge mælken til sig.

Kom blandingen i farsen sammen med æg og revet løg og rør farsen blød og ensartet. Tilsæt purløg, kapers og de sprøde bacontern.

Steg dellerne gyldne i fedtstof på en pande og server med groft rugbrød, salat og cremefraiche smagt til med hvidløg, salt og peber.

Produkter