Kartoffelmosmed jordskokker, ærter og bacontern

Kartoffelmosmed jordskokker, ærter og bacontern

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 700 g Bagekartofler
  • 300 g Jordskokker
  • 0,5 dl Sødmælk
  • 100 g Smør
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 dl Grønne ærter
  • 150 g Bacontern
  • 2 spsk. Purløg

Fremgangsmåde

Skræl kartofler og jordskokker og skær dem i mindre stykker.

Kog dem møre og mos dem groft med smør.

Juster konsistensen med mælk og smag til med salt og peber.

Kog ærterne i 1 min.
Steg bacontern på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern på et stykke køkkenrulle.

Anret mosen i en skål og drys med ærter, purløg og de stegte bacontern.

Produkter