Flæskepandekage

Ingredienser, 4 pers.

  • 300 g Bacon i tern
  • 40 g Bacon i skiver, rå
  • 1 tsk. Rapsolie
  • 4 dl. Hvedemel
  • 1 tsk. Havsalt
  • 0,75 tsk. Bagepulver
  • 0,5 tsk. Hvidt sukker
  • 7,5 dl. Letmælk
  • 50 g Smør, saltet
  • 6 stk. Hønseæg
  • 0,25 bdt. Persille
  • 8 spsk. Tyttebærsyltetøj

Fremgangsmåde

Steg bacontern og baconskiver på en meget varm pande i lidt olie til de er sprøde og gyldne. Afdryp de stegte bacontern og -skiver på et stykke køkkenrulle.

Rør mel, salt, bagepulver, sukker og mælk sammen, og lad blandingen hvile i en time.

Tænd ovnen på 175° C.

Beklæd et ovnfast fad med bagepapir. Læg de afdryppede bacontern i det ovnfaste fad.

Smelt smør. Pisk det smeltede smør med æg og rør det med melblandingen. Hæld blandingen over de gyldenstegte bacontern i fadet. Dæk med baconskiver. Sæt fadet i ovnen og bag til flæskepandekagen bliver gennembagt og gylden(ca. 30-40 minutter).

Server flæskepandekagen varm drysset med krydderurter og med tyttebærsyltetøj.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her