Brændende kærlighed

Ingredienser, 4 pers.

  • 1 Kg Kartoffel
  • 50 g Smør, saltet
  • 1 tsk. Havsalt
  • 500 g Bacon i tern
  • 2 stk. Løg
  • 100 g Syltede rødbeder
  • 0,5 bdt. Purløg

Fremgangsmåde

Kartoflerne skrælles og koges i ikke-saltet vand. Kartoflerne røres sammen med smør og salt til mos med en elpisker.

Imens kartoflerne koger skæres bacon i små tern (eller købes i tern), som steges sprøde og gyldne på panden og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle).

Løgene skæres i skiver og steges gyldne i fedtet fra baconstegningen.

Løg og baconterninger fordeles over kartoffelmosen, og rødbedeterninger lægges rundt om eller serveres som tilbehør.

Klip purløg eller persille i en stribe hen over retten.

Produkter

Shobr_grafik_3.png






Køb dine Tulip produkter online

Shobr.com - Danmarks nye markedsplads for dagligvarebrands er spækket med lækre produkter, og nu kan du også finde dine Tulip favoritter på hylderne.

Besøg Shobr her