Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

Spareribsmed saltet sommerkål og brombær

  • 1 t. 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 spsk. havsalt
  • 2 l vand
  • 2 spidskål
  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 0,5 bdt. dild
  • 0,5 citron
  • 300 g brombær
  • 1 frisk chilipeber
  • 2 spsk. mynte

Fremgangsmåde

Opløs saltet i vandet og læg spidskålen heri 1 time.

Spareribs tilberedes efter anvisning på emballagen.

Sigt vandet fra og skær spidskålen i strimler og bland med cremefraiche, hakket dild, og citronsaft.

Kom brombærene i en skål. Grill chilien kort og skær den i skiver. Snit mynten fint. Vend chili og mynte i skålen, tilsæt lidt salt og evt. citronsaft.

Servér de varme spareribs med saltet sommerkål og hotte brombær.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!