Spareribsmed salat af ris og rejer

Spareribsmed salat af ris og rejer

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk. Tulip Spareribs
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 blegselleri
  • 1 spsk. solsikkeolie
  • 300 g basmati ris
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. sød sennep
  • 150 g pillede rejer
  • 2 spsk. dild

Fremgangsmåde

Spareribs tilberedes efter anvisning på emballagen.

Kog risene efter anvisning på emballagen. Skær løg, grøn peber og blegselleri i tern, og steg på en stegepande med solsikkeolie.

Tilsæt de kogte ris efter ca. 3 minutter, og steg videre i yderligere 5 min. under omrøring. Fjern panden fra blusset, og vend med de øvrige ingredienser.

Servér de saftige Spareribs med salaten af ris og rejer.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!