Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 0,25 bdt. Bredbladet persille
  • 20 g Mandler
  • 2 Avocado
  • 2 Fennikelknold
  • 2 dl Sorte oliven uden sten
  • 2 tsk. Havsalt
  • 0,5 Citron
  • 200 g Tomat
  • 2 Gulerødder
  • 1 Løg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 4 Pitabrød

Fremgangsmåde

Spareribs tilberedes efter anvisning på emballagen.

Hak persille og mandler. Skær avocado i både

Skær fennikel i skiver og grill dem ca. 45 sekunder på hver side. Kom fennikel i skiver, avocado i både, oliven, presset hvidløg, 2/3 af hakket persille, hakkede mandler, salt og citronsaft i en skål og vend det rundt.

Skær de solmodne tomater i grove stykker. Flæk og grill gulerødderne i ca. 45 sekunder på hver side, og skær dem i tern.

Pil og snit løg i tynde ringe, og bland det i en skål sammen med resten af hakket persille, tomat, gulerodstern, olivenolie og salt.

Pensl pitabrødene med olie på begge sider, og grill dem kort på hver side.

Anret brødet med tomatsalsa og server med grill salaten og spareribs.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!