Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

(4 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribsmed grillsalat og tomatsalsabrød

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

SPARERIBS GRILLSALAT
  • 0,25 bundt bredbladet persille
  • 20 g mandler
  • 2 avocado
  • 2 fennikelknold
  • 2 dl sorte oliven uden sten
  • 1 tsk. salt
  • ½ citron (saften herfra)
  • 1 fed hvidløg
TOMATSALSABRØD
  • 200 g tomat
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 pitabrød
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Her finder du en nem og smagfuld opskrift på Tulip Slow Cooked Spareribs med hjemmelavet tomatsalsabrød og grillet grønt.

 


Sådan tilbereder du retten

Tilbered Spareribs efter anvisningen på emballagen.

GRILLSALAT

  1. Hak persille og mandler.
  2. Skær avocado i både.
  3. Skær fennikel i skiver og grill dem ca. 45 sekunder på hver side.
  4. Kom fennikel i skiver, avocado i både, oliven, presset hvidløg, 2/3 af hakket persille, hakkede mandler, salt og citronsaft i en skål og vend det rundt.

TOMATSALSABRØD

  1. Skær de solmodne tomater i grove stykker. Flæk og grill gulerødderne i ca. 45 sekunder på hver side, og skær dem i tern.
  2. Pil og snit løg i tynde ringe, og bland det i en skål sammen med resten af hakket persille, tomat, gulerodstern, olivenolie og salt.
  3. Pensl pitabrødene med olie på begge sider, og grill dem kort på hver side.

ANRETNING

  1. Anret brødet med tomatsalsa og servér med grillsalaten og spareribs.

Spareribs

Spareribs

Møre og saftige amerikansk inspireret spareribs af langtidstilberedt gris - Tulip Slow Cooked

Spareribs er grillentusiastens yndling, men selve vejen til at få lækre, møre ribs kan være lang. Vil du gerne servere velsmagende ribs på kort tid, kan du prøve Tulip Spareribs. Så slipper du for at afpudse og langtidstilberede kødet. De er nemlig allerede afpudsede og langtidstilberedte – og så medfølger vores favorit marinade, der smager fremragende, men du kan naturligvis også bruge din egen!

Se produkt