Sådan tilbereder du Pulled Chicken

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sådan tilbereder du Pulled Chicken

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

PULLED CHICKEN I OVN

Tulip Pulled Chicken er langtidstilberedt på samme måde som vores klassiske Tulip Pulled Pork. Derfor kan du hurtigt og nemt kan servere Pulled Chicken for familie og venner. Vi har gjort det ekstra nemt for dig og med Tulip Pulled Chicken har du kødet klar på kun 30 minutter.

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i et ovnfast fad, som passer til kødets størrelse.
  3. Hæld stegeskyen ved. Bag den i 25-30 min.
  4. Tag stegen ud af ovnen og træk kødet fra hinanden med to gafler og vend det rundt i stegeskyen inden servering.

 

PULLED CHICKEN PÅ GRILL

Pulled Chicken er perfekt i sommersalater og sandwicher. Hvis du alligevel har gang i grillen, kan du sagtens tilberede Pulled Chicken herpå. Med Tulips Pulled Chicken er kødet klar på kun 30 minutter på grillen.

  1. Varm grillen op.
  2. Tag kødet ud af posen og læg det i en grillbakke, som passer til kødets størrelse. Hæld stegeskyen ved.
  3. Grill det på indirekte varme i ca. 30 min.
  4. Tag stegen af grillen og træk kødet fra hinanden med to gafler og vend det rundt i stegeskyen inden servering.

 

PULLED CHICKEN I AIRFRYER

Du kan også nemt tilberede Tulip Pulled Chicken i din airfryer.

  1. Læg Tulip Pulled Chicken i airfryeren og sæt temperaturen til 210°C og tiden til 35 min.
  2. Træk kødet fra hinanden med to gafler og vend rund i stegeskyen.
  3. Servér.