Asien spareribsmed spidskål og nudler

Asien spareribsmed spidskål og nudler

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 2 tsk. karrypulver
  • 1 spsk. ingefær
  • 3 spsk. sojasauce
  • 250 g nudler
  • 0,5 spidskål
  • 0,5 bdt. friske korianderblade
  • 0,5 frisk chilipeber
  • 0,5 lime
  • 0,5 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 0,5 dl risvineddike

Fremgangsmåde

Tilbered Spareribs efter anvisning på emballagen.

Hæld marinaden op i en skål og bland karry, revet ingefær og 1 spsk. sojasauce i.

Nudlerne koges efter anvisning på emballagen.

Spidskål snittes og skylles.

Vend de kogte nudler med spidskål, hakket koriander, chili, limesaft og revet limeskal, hvidløg, olivenolie, risvinseddike og 2 spsk. sojasauce.

Servér nudelsalaten sammen med de hotte ribs.

Spareribs

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens yndling og enhver grillmester har sin egen foretrukne marinade og tilberedningsmåde. Tulip Spareribs er kødfulde kamben skåret ”the american way” i hele stykker, der gør dem nemme at håndtere på grillen eller i ovnen - de skæres i portionsstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er Slow Cooked, så det super møre saftige kød nemt slipper benene. Tulip Spareribs er færdigtilberedt og skal kun have 25 minutter på grillen eller i ovnen før de er klar til servering. Den vedlagte marinade er vores favorit, men du kan naturligvis også bruge din egen – velbekomme!