Sprød butterdejsbund med kylling, grønne asparges og forårsløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sprød butterdejsbund med kylling, grønne asparges og forårsløg

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pk. butterdej
  • 1 æg
  • 2 forårsløg
  • 10 grønne asparges
  • 2 pk. Pålækker Kyllingesandwichskiver
  • Salt
  • Peber
  • 8 stk. soltørrede tomat i olie, hele
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Rul butterdejspladen ud på køkkenbordet.

Skær den i 8 eller 12 lige store stykker.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem i 8 min. ved 200 °C til de er gyldne.

Skær forårsløg i tynde ringe, og asparges i mindre stykker.

Læg 2-3 skiver Tulip Pålækker Sandwichkylling på, derefter asparges og forårsløg, krydr med salt og peber.

Top butterdejsstykkerne op med soltørrede tomater.

Bag stykkerne videre i forvarmet ovn ved 200 °C i 6-8 min. til de er gyldne.