Skinkemuffinsmed havregryn og æble

Skinkemuffinsmed havregryn og æble

  • 35 min.

Ingredienser

  • 50 g hvedemel
  • 60 g fuldkornshvedemel
  • 60 g havregryn
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 60 g smør
  • 1 æble
  • 2 æg
  • 100 g Tulip Pålækker Skinke
  • 1 dl letmælk

Fremgangsmåde

Kom hvedemel, fuldkornshvedemel, havregryn, bagepulver og salt i en skål og rør det sammen. Smuldr smørret i skålen.

Riv æblet og tilsæt det sammen med æg og Pålækker Skinke skåret i tern. Rør lidt mælk i, til dejen er tilpas, og hæld den i muffinsforme – gerne nogle af silikone.

Bag dem ved 225º C i cirka 20 minutter.

Produkter