Rugklappermed leverpostej, bacon og grønt

Rugklappermed leverpostej, bacon og grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 160 g Fuldkornsrugbrød
  • 20 g Flødeost
  • 1 bdt. Purløg
  • 0,25 Hovedsalat
  • 100 g Leverpostej
  • 0,5 Rødløg
  • 0,25 Agurk
  • 20 g Tulip Færdigstegt bacon
  • 10 g Lucernespirer

Fremgangsmåde

De to skiver rugbrød smøres med et godt lag flødeost naturel – drys evt. lidt purløg på.

Læg salat på det ene stykke rugbrød og byg derefter op med leverpostej, rødløgsringe og agurkeskiver. Top med sprødstegt bacon og luk med det sidste stykke rugbrød.

Som pynt og for en lidt nøddeagtig smag kan man med fordel komme lidt lucernespirrer på.