Røget mørbrad med avocadoToppet med persille og gul peber

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Røget mørbrad med avocadoToppet med persille og gul peber

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Vi spiser med øjnene, og det gør sig også gældende med denne fantastiske rugbrødsmad med røget mørbrad og avocado, som har en rig palette af smagfulde nuancer. En god ret når du vil gøre lidt ekstra ud af frokosten.

 


Sådan tilbereder du retten

  • Smør rugbrødsskiverne med mayonnaise.
  • Fordel den røgede mørbrad på madderne.
  • Skræl avocadoerne, og halvér dem. Skær dem i fine skiver på langs, og fordel dem på mørbradskiverne.
  • Snit den gule peber i fine tern, og hak persillen.
  • Anret madderne, og giv til sidst et drys med groft peber og salt.
  • Velbekomme!

 


Tips

Serveringsforslag

Spejlæg er et godt sidestykke til røget mørbrad med avocado. Skal retten være ekstra sprød, kan du riste rugbrødsskiverne. Server retten til et glas saft eller en kold øl, og nyd den til din frokost eller aftensmad.  

Er avocadomaden blandt dine favoritter?

Avocado er en dejligt cremet topping til rugbrød med pålæg. Og den grønne frugt passer perfekt sammen med røget mørbrad, kylling, kalkun, skinke eller hamburgerryg. Få mere inspiration til, hvordan du kan bruge avocado til smørrebrød og rugbrødsmadder.   

Se flere opskrifter