Middagsfrikadeller med dampet spidskålmed urteolie og grillede naanbrød

Middagsfrikadeller med dampet spidskålmed urteolie og grillede naanbrød

Ingredients, 4 persons

  • 400 g Tulip FRILANDSGRIS® Middagsfrikadeller
  • 25 g Smør, saltet
  • 1 Spidskål
  • 2 l Vand
  • 1 dl Olivenolie
  • 1 bdt. Frisk basilikum
  • 4 Indiske naanbrød
  • 0.5 tsk. Bordsalt

Procedure

Steg frikadellerne ca. 6 min på hver side ved middelvarme på en pande med smeltet smør.
Skær spidskålen i kvarte på langs, og kog dem 4 min. i letsaltet vand. Læg spidskålsstykkerne på et viskestykke, og dræn dem for vand.
Blend olivenolien med friske krydderurter.
Lun naanbrødene.
Servér de lune middagsfrikadeller, naanbrød og de kogte spidskålsstykker sammen med urteolien. 


Tip

Den friske basilikum kan udskiftes med andre friske krydderurter.

Produkter