Middagsfrikadeller i fad med ovnbagte kartoflerhertil gremolata og krydderurtecreme fraiche

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Middagsfrikadeller i fad med ovnbagte kartoflerhertil gremolata og krydderurtecreme fraiche

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 ps. Tulip Middagsfrikadeller
OVNBAGTE KARTOFLER
  • 800 g nemme kartofler
  • 2 rødløg
  • 300 g gulerødder
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 dl frisk timian
  • 1 tsk. seasalt
  • Kværnet peber
GREMOLATA
  • 3 dl bredbladet persille
  • Skal fra 1 usprøjtet citron
  • ½ rød peberfrugt
KRYDDERURTECREME FRAICHE
  • 2½ dl cremefraiche
  • 1 tsk. dijon sennep
  • 1 dl skåret purløg
  • Salt
  • Kværnet peber
TILBEHØR
  • 4 stk. fuldkornspitabrød
Print opskrift

En lækker ret med Tulip Middagsfrikadeller i fad med ovnbagte kartofler, hertil serveres gremolata og krydderurtecreme fraiche. Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

OVNBAGTE KARTOFLER:

Vask og halvér de nemme kartofler.

Pil rødløg og skær dem i tynde både.

Skræl gulerod og skær dem i skiver på 1 cm. Bland det hele sammen i et ovnfast fad med olivenolie, frisk timian, salt og kværnet peber.

Kom det i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 25 min.

Kom middagsfrikadeller i et ovnfast fad sammen med kartoflerne.

Giv Tulip Middagsfrikadeller 25 min. ved 200 °C.

GREMOLATA:

Skyl og hak bredbladet persille, kom det i en skål.

Riv skallen af 1 usprøjtet citron. Lav tern af den røde peberfrugt og bland det hele sammen.

KRYDDERURTECREME FRAICHE:

Bland alle ingredienser forsigtigt sammen.

SERVERING:

Anret Tulip Middagsfrikadeller på et fad.

Servér de bagte kartofler i det ovnfaste fad med drys af Gremolata. Servér evt. resten ved siden af.

Servér krydderurtecreme fraiche i en skål og lune fuldkornspitabrød til.


Tips

Prøv eventuelt opskriften på Pitabrød med fuldkorn.

SE OPSKRIFTEN SOM VIDEO