Italian meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Italian meatball sandwichmed tomatsauce og smeltet mozzarellaost

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 400 g Tulip Middagskødboller
  • 2 grovflutes
  • 4 dl tomatsauce
  • 250 g frisk mozzarella
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 50 g revet parmesan
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Varm tomatsaucen i en sauterpande.
Hæld de optøede middagskødboller i saucen og lun dem, mens du rører i ny og næ.
Skær en aflang fordybning i hvert brød.
Placer 5 middagskødboller i fordybningen, hæld lidt tomatsauce oven på kødbollerne, og top med mozzarellaost delt i passende stykker.
Gratinér brødene ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 200 °C.
Drys friske krydderurter og revet parmesan på sandwichene, og server dem lune.