Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

Unghane og vagtelæg i krustademed bacon

  • 1 t. 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 Lår fra unghane
  • 125 g Hvedemel
  • 50 g Øl (pilsner)
  • 50 g Rapsolie
  • 1 tsk. Havsalt
  • 200 g Mælk
  • 1 Æg
  • 4 Vagtelæg
  • 25 g Tulip Færdigstegt bacon
  • Frisk karse
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Unghanelårene tilberedes/koges i hønsesuppe eller bouillon. Lårene skal simre i 45 min. i suppen. Lårene trækker derefter i suppen 30 min. indtil lårene er lunkne.

Til krustaderne blandes og blendes mel, øl, olie, salt, mælk, 1 hønseæg og hviler 20 min. Steges i friture ved 170º C, på et krustadejern.

Vagtelæggene kommes i kogende vand. Lad æggene koge i 3 min. og 10 sek. Æggene tages straks op og kommes i koldt vand. Pilles derefter.

Herefter pilles kødet af benet, tilsmages med salt og peber og anrettes.

I krustaderne kommes det pillede unghanekød, bacon og vagtelæg, så det står flot ud af krustaden.

Der toppes med friskkværnet peber og karse.

Færdigstegt bacon i skiver

Færdigstegt bacon

Klar til brug direkte fra pakken. Knasende sprød til burgere, sandwich og salater.

Tulip Færdigstegt Bacon er nemt og lige til at bruge i færdige retter eller salater, for vi har sprødstegt den for dig. Prøv Tulip Færdigstegt Bacon til supper, sandwich eller burger uden selv at skulle have besvær med at stege baconen.