Pasta i flødesaucemed bacon og rød peber
- 4 personer
Ingredienser
- 250 g Tulip Bacon i skiver
- 1 rødløg
- 2 røde peberfrugter
- 125 g svampe
- Pasta
- 1½ dl fløde
- 2 dl mælk
- 1½ tsk. majsstivelse
- Salt og peber
- Revet parmesanost
Sådan tilbereder du retten
- Start med at koge pastaen efter anvisningen på emballagen.
- Skær dernæst baconen i mindre stykker og hak løg, peber og champignon.
- Steg derefter baconen i en stegepande uden fedtstof indtil det får lidt farve. Tilsæt dernæst løg, peberfrugt og svampe og steg det indtil baconen er tilberedt og grøntsagerne stadig har en smule bid. Hæld derefter fedtet fra.
- Kom grøntsagerne og baconen i en gryde. Rør imens majsstivelsen ud i en del af mælken. Hæld mælk, fløde og majsstivelseblandingen i en gryden. Bring retten i kog under omrøring.
- Når pastaen er færdigtilberedt, hældes vandet fra og derefter lægges pastaen i gryden til de resterende ingredienser.
- Krydr til sidst pastaretten med salt og peber og server den med revet parmesanost.