Mini baconflutes

Mini baconflutes

Ingredients, 14 persons

  • 35 g Gær
  • 3 dl. Vand
  • 1 tsk. Havsalt
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Tørret basilikum
  • 350 g Hvedemel
  • 90 g Fuldkornshvedemel
  • 250 g Bacon i skiver, rå
  • 1 stk. Hønseæg

Procedure

Opløs gæren i vand der er lunet i en kasserolle, og tilsæt salt, olie, tørret basilikum, hvedemel og fuldkornshvedemel. Ælt på maskine til dejen slipper skålen (ca. 10 minutter). Lad dejen hæve lunt under et fugtigt viskestykke i 45 minutter.

Slå dejen ned og del den i ca. 14 stykker.

Form dem først til boller og lad dem hvile i 5 minutter. Giv dem derefter et kort ”rul” så de bliver aflange.

Sno en skive Tulip bacon stramt om hver miniflute og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.

Pensl med vand eller pisket æg og bag dem i en 240º C forvarmet ovn i 10-12 minutter.